Oferta projekt - Mikael Projekt Projekty Technologiczne Gastronomii

Idź do spisu treści

Menu główne:

Oferta projekt

OFERTA
Dzięki odpowiedniemu projektowi technologicznemu proces inwestycyjny przeprowadza się przewidywalnie i szybko bez dodatkowych kosztów.
Wykonywanie projektów technologicznych:
- wszelkich zakładów gastronomicznych np.: punkty małej gastronomii, bary, restauracje, jadłodajnie, stołówki, kuchnie w placówkach oświatowych
- wybrane zakłady produkcji żywności: piekarnie, ciastkarnie, 
- przedszkola i punkty przedszkolne

Doradztwo w wyborze pomieszczeń, lokali, budynków pod planowaną działalność.

Wszystkie projekty posiadają uzgodnienia SANEPID i są zgodne z zasadami ergonomii oraz z systemem HACCP.
Ceny projektów ustalane są indywidulanie, na spotkaniu podczas którego omówione są szczegóły dotyczące projektu.
 
 
Wróć do spisu treści | Wróć do menu głównego